SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Demirkol'dan dikkat çeken Sturridge açıklaması!

Mehmet Demirkol'dan dikkat çeken Sturridge açıklaması!

21 Ağustos 2019 Çarşamba - 09:56




Mehmet Demirkol, Bein Sports ekranlarında yayınlanan 'Bein Manşet' adlı programda Trabzonspor ve Sturridge transferine dair yorumlarda bulundu...





Sturridge transferiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol: "Sakatlık sorunu yaşamış olsa da bu tip isimler için çok fazla eksi şey söylemek doğru olmaz. Bu tür isimleri alırken çok iyidir. Yeter ki tam performans göstersin ve takıma katkı versin" dedi.

Yıldız ismin, Trabzonspor'un oyun anlayışı için doğru tercih olup olmadığıyla ilgili olarak da yorumlarda bulunan Demirkol, "Sörloth ile oynanan oyun umut vadedici. Sturridge doğru isim mi? Onun kararını Ünal Hoca verecek. Aklına yatmıyorsa 'Durun' diyecek. Aslında teknik direktörlük de tam olarak budur" diye konuştu.

"KARAMAN, BÜYÜK HOCA OLMA YOLUNDA..."




Ünal Karaman'ın büyük hoca olma yolunda ilerlediğine işaret eden Demirkol, "Ünal Hoca geçtiğimiz sezon en büyük yanılgımdı. Önemli işler yaptı ve yeni bir hoca doğuyor. Büyük takımın büyük hocalığına doğru yol alıyor" şeklinde konuştu.
Beğendim
13
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap