SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Demirkol: 'VAR' görüşmesini yayınlayın!'

Mehmet Demirkol: 'VAR' görüşmesini yayınlayın!'

11 Şubat 2019 Pazartesi - 12:51




Galatasaray Trabzonspor maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendiren Mehmet Demirkol, Ümit Öztürk'ün VAR'a baktığı pozisyonla ilgili ağır eleştiril





İşte Demirkol'un sözleri;

Demirkol; "Galatasaray'ın bu kadar iyi oyununa rağmen Trabzonspor yakalayabilirdi. Trabzonspor oyuna girdi, toparlandı. Bu açıdan bu genç kadroyu kutlamak lazım. "

"Çok güzel bir maç izledik. Ümit Öztürk maçın önüne geçmeseydi çok daha güzel olacaktı. Maalesef ülkede ciddi bir hakemlik sorunu var. Her hafta bir hakem kaybediyoruz. Muhtemelen Ümit Öztürk de kolay kolay bir daha maç alamayacak. Üzüldüm, çünkü Ümit Öztürk buraya gelmek için çok uğraştı."

"Benim asıl penaltıda dikkatimi çeken ofsayt. Bu çizgi işlerinde hata olur. Ben buna ikna olmadım. Bakıyorum ediyorum olabilir de olmayabilir de. Çizgi teknolojisinde bile hata oluyor."

"Penaltı da verilebilir buna. Temas var çünkü. Verilmeyebilir de. Çünkü kale arkası kamerasından net görülüyor ki ayağını kurtarıyor basıyor yere, kurtardıktan sonra kendini bırakıyor. Gidip bakıp verse anlardım. Bu sözlerim bir sonraki pozisyon için geçerli değil."


"Bu maçın VAR görüşmelerinin yüzde 100 açıklanması lazım. Bu maç diğer maçlara benzemiyor. İkinci penaltıda ne düşündüğünü anlatması lazım Ümit Öztürk'ün. Bizim mutlak olarak o görüşmeleri duymamız lazım. Gizlidir bilmemnedir. Yayınlayan yayınlıyor kardeşim. Hollanda yayınladı işte."

"Neden? O kadar açık ki. Marcao'nun topla hiçbir işi yok. Tabanla geliyor. Hareketi engelliyor. Üstüne basıyor. 4 tane üst üste penaltı denebilecek olay var. "

"Burada Öztürk yukarı ile ne konuştu? Bunu açıklayacağız, kusura bakmayın yok öyle numara."

"Sayın Yusuf Namoğlu rica ediyorum. Burada ne konuşuldu biz onu bu akşam saatlerine kadar öğrenmiş olalım. Bundan kaçış yok."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap