SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Demirkol; ''Bu sakatlar ne zaman bitecek?''

Mehmet Demirkol; ''Bu sakatlar ne zaman bitecek?''

25 Ekim 2019 Cuma - 09:58




Spor yazarı Mehmet Demirkol Trabzonspor - Krasnodar maçını değerlendirdi.





UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Krasnodar'ı ağırlayan Trabzonspor, Rus rakibine 1-0 mağlup oldu. Spor yazarı Mehmet Demirkol 90 dakikayı değerlendirdi..

Fırtına derin savunmaya takıldı diyen Mehmet Demirkol "Sosa’nın liderliğinde yapılan baskı zaman zaman etkileyici boyuta ulaştı. Ancak hemen her seferinde Krasnodar derin savunma ve Nwakaeme’yi kaleden uzak tutma işlerini çok iyi yaptı. Nijeryalı’nın yürüyerek adam geçebilme kabiliyetini 2’li 3’lü kademelerle sıfırladılar." şeklinde konuştu.

Bu da baskının karşılığı olan pozisyon sayı ve kalitesinin sağlanmasını engelledi. Rakibin bu anlamda iyi bir analiz yaptığını söylemek lazım. Diğer yandan -özellikle 2. yarının başında- baskıyı kırıp çıktıklarında Trabzonspor savunma kanatlarıyla stoperler arasına doğru paslar attılar.

Trabzonspor'daki Bu sakatlıklar ne zaman bitecek? Bitmese de nasıl azalacak? diyen Demirkol  ayrıca "Ligin temposu çok düşük. Hakemlerin, hocaların, Kulüpler Birliği’nin bir araya gelip oyunu ele alışımızı gözden geçirmek şart. Dün kazanan Başakşehir de dahil enerjimiz tempomuz eksik kaldı. Bunu çözmeden iş düzelmez." ifadelerini kullandı.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap