SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Ali Yılmaz varken Trabzonspor’a zarar vermeye kimsenin gücü de haddi de yetmez!

Mehmet Ali Yılmaz varken Trabzonspor’a zarar vermeye kimsenin gücü de haddi de yetmez!

Karadeniz Özel

13 Aralık 2019 Cuma - 15:04




Devlet Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yaptığı bu açıklamayla Bordo - Mavili camianın hislerine tercüman oldu...





Son günlerde İstanbul kaynaklı bazı şer odakları Trabzonspor’u hedef alan mesnetsiz ifadeler kullanıp, Bordo-Mavili kulübü karalamaya çalışıyor. Bu duruma sessiz kalmayan Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın olduğu yerde, Trabzonspor’a zarar vermeye kimsenin gücü de haddi de yetmez” dedi.

Trabzonspor üzerine yine oyunlar oynanmaya başlandı. Ortalığı boş bulan bazı tetikçi kalemşörler Bordo-Mavili kulübü hedef alan mesnetsiz, bir o daha da çirkin iddialar ortaya atmaya başladı.

Bu durum tepki çekerken, camia ve taraftarın beklediği gür ses Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan çıktı.

Sözlerine, “Mehmet Ali Yılmaz varken, Trabzonspor’a zarar vermeye kimsenin gücü de haddi de yetmez” diye başlayan Onursal başkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Bunu net olarak söylüyorum ki, Trabzon’un adamına, laf söylerken, 100 kere bin kere düşüneceksin. Trabzonspor bizim namusumuz. Ona kimsenin biz söz söylemesine izin vermeyiz. Eğer bizi o sahnede tekrar görmek istiyorlarsa, çıkarız. Kimsenin endişesi olmasın.”

Bu arada Bordo-Mavili taraftarlar, yapılan bu karalama kampanyasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Yorumlarda, “Onursal Başkanımız Mehmet Yılmaz şu anda görevde olsa. Bu hadsizler böyle çirkin şeyler yapmaya cesaret edemezdi” denildi.

Beğendim
22
Sevdim
4
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap