SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde büyük buluşma

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde büyük buluşma

05 Ocak 2022 Çarşamba - 11:40




Karadeniz Gazetesi’ni konuk eden bordo-mavili kulübün genel sekreteri Ömer Sağıroğlu, sezon sonu yaşanacak büyük mutluluğu bu sözlerle anlattı: Şampiyonluk Trabzon’u Tek Vücut Yapacak





Bazı buluşmalar vardır, çok özeldir. Dün de tam böyle bir ziyaret gerçekleştirdik Trabzonspor Kulübü’ne.. Hep aklımızdaydı bu ziyaret ancak, pandemi koşulları, yoğun programlar, hep bir mazeret çıktı önümüze. Kulübün kapısından içeri girdiğimizde içimizi şampiyonluk kokusu sardı sanki.. Tüm personelin yüzü bir başka gülüyordu. Ya da bize öyle geldi. Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve medya sorumlusu ‘Can Dostum’ Can Karyağdı karşıladı bizi. Ömer Sağıroğlu her zamanki güler yüz ve centilmenliğiyle ekibimize ‘hoş geldiniz’ dedi. Sonrasında ise biz başladık sormaya, Ömer Sağıroğlu da başladı anlatmaya.

İşte o doyumsuz sohbetin bazı satır başları:

“Trabzonspor hepimizin ortak paydası. Bazen o olmasa ne yapardık? diye sormadan edemiyoruz sanki. Şehirde nereye gitsek elbette Trabzonspor’u konuşuyoruz. İyi ki var Trabzonspor diyoruz. Biz göreve geldiğimiz dönemde sıkıntılı bir süreç vardı. Alacaklılar kapıdaydı. Doğru işler yaptık. Öncelikle kulübü kurumsal hale getirdik. Futbolcuların 6-7 aylık alacakları birikmişti. Şimdi ise paralarını normal günlerinden 1 gün önce yatırıyoruz. Burada herkesin bir görevi var. Her yöneticinin görev alanı var. Örneğin transfer işlerini başkan Ahmet Ağaoğlu, Ertuğrul Doğan, İzleme Komitesi ve teknik direktör birlikte yapıyor. İsimler resmi olarak belli olduğunda herkesin haberi oluyor. Buradaki düzen de aynı şekilde. Herkesin görev tanımı belli olunca, kaos yaşanmıyor. Elbette kulübün borcu var. Bunların ödeme süreleri belirlendi. Üstelik pandemi nedeniyle tüm dünyada ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Bizim de gelirlerimiz bir hayli azaldı. O nedenle şampiyon olmamız ve Şampiyonlar Ligi’nde yer almamız, Trabzonspor’u çok rahatlatacak. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Biz yapısal olarak biraz sabırsızız. Ligin ilk yarısını lider bitirdik. Sezon sonunun da aynı şekilde tamamlayıp şampiyon olmak istiyoruz. Bu şampiyonluk şehir için, insanımız için çok şey ifade ediyor. İyi bir teknik ekimiz, kaliteli oyuncu kadromuz ve bu takım için her şeyini veren bir taraftar topluluğumuz var. İnanıyorum ki, bu birliktelik bize o çok özlediğimiz şampiyonluğu getirecek. Ara transferde takıma katılacak olan oyuncular olacak. Belki aramızdan ayrılacaklar da olacak. Futbol şehri olan Trabzon’un böyle bir başarıya ihtiyacı var. Bizim önemli değerlerimiz var.

Elbette bunların başında Onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz geliyor. Yeniden yönetim kuruluna seçildikten sonra Karadeniz Gazetesi’ndeki bizi kutlama şekli gerçekten hepimizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisini en kısa sürede ziyaret etmek istiyoruz. Bunu daha önce yapacaktık ancak pandeki koşulları elimizi kolumuzu bağladı. Şuna tüm camia inansın ki biz birlikte olup tek vücut hareket edersek, Trabzon’u kimse aşağıya çekemez.”



Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap