SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Meğer izinliymiş!

Meğer izinliymiş!

28 Ekim 2017 Cumartesi - 00:27




Sakat Burak, cezalı Rodallega’nın yokluğunda takımın tek forveti olan N’doye’nin dünkü idmana izinli olarak katılmadığı ortaya çıktı.





Özer ÇALIK

Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Derbi maç öncesi forvet oyuncuları Burak’ın sakat, Rodallega’nın ise cezalı olduğu Karadeniz ekibinde tek forvet olarak kalan Dame N’doye de dünkü idmana çıkmadı. Oyuncunun hafif sakatlığının bulunduğu ve bu nedenle tedbir amaçlı fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştığı bildirildi. Ancak işin aslının çok farklı olduğu ortaya çıktı. Dame N’doye’nin sakat olmadığı ve salonda çalışmadığı belirtilirken izinli olduğu öğrenildi. İzinli olan Senegalli futbolcunun İstanbul’a gittiği, akşamüzeri Trabzon’a döndüğü belirlendi. Galatasaray maçı öncesi takımın tek forvetinin izinli olması kafaları karıştırırken kulüp yetkililerinin sakat olmayan futbolcunun izinli olduğunu neden gizledikleri ise merak ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap