SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Martin Skrtel: ''UEFA cezası Trabzonspor'u etkilemez''

Martin Skrtel: ''UEFA cezası Trabzonspor'u etkilemez''

11 Haziran 2020 Perşembe - 16:57




Medipol Başakşehir'in Slovak yıldızı Martin Skrtel, Çekya basınına yaptığı açıklamada Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına değindi. Tecrübeli stoper, UEFA'dan men cezası alan lider Trabzonspor'un bu durumdan etkilenmeyeceğini söylerken, diğer rakiplerinin de en az bordo-mavililer kadar yarışta kendilerini zorlayacağını ifade etti. İşte o sözler...





Medipol Başakşehir forması giyen Skrtel, Çekya basınına Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

"TRABZONSPOR'U ETKİLEYECEĞİNİ SANMIYORUM"

Trabzonspor'un Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasının şampiyonluk yarışını etkilemeyeceğini belirten Slovak stoper, "Bunu söylemek zor ama ben etkileyeceğini sanmıyorum. Zaten şampiyon olursak her şey kesinleşecek. Ayrıca ben yarışın sadece biz ve Trabzonspor arasında geçeceğini sanmıyorum" dedi.

"SÜPER LİG'DE HER ŞEY OLABİLİR"

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Skrtel, "Galatasaray var. Sivasspor var. Hatta belki Beşiktaş da yarışa ortak olacak. Her şey olabilir ve şampiyonluk yarışında büyük laflar ederek gereksiz yere baskı altına girmek istemiyoruz. ifadesini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap