SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Marko Marin, Trabzonspor'un transferine engel oldu!

Marko Marin, Trabzonspor'un transferine engel oldu!

21 Temmuz 2022 Perşembe - 15:41




Sağ stoper arayışını sürdüren Trabzonspor'un gündemine aldığı Faslı futbolcunun transferine bordo mavili takımın eski yıldızı Marko Marin engel oldu. İşte detaylar...





Yaptığı 5 transferin ardından uzun zamandır sağ stoper arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibinde gündeme gelen isimlerden biri de Faslı stoper Samy Mmaee olmuştu. Bu transfere Trabzonspor'un eski bir futbolcusunun engel olduğu ortaya çıktı.

Marko Marin olumsuz referans verdi

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Trabzonspor, Macar ekibi Ferencváros'un 25 yaşındaki Faslı stoperi Samy Mmaee ile ilgilendi. Bu transferde kısa süre içerisinde adımlar atan bordo mavililer ilginç bir engele takıldı. Bir dönem Trabzonspor forması giyen Marko Marin'in, Mmaee'ye bordo mavili kulüp hakkında verdiği olumsuz referans ve özel sebeplerden dolayı transfer gerçekleşmedi.

Trabzonspor'un ilgilendiği Faslı futbolcu Samy Mmaee'nin Ferencvaros ile 2024 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piya değeri 1.3 milyon Euro olan 25 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon 38 maçta forma giyerken, 7 sarı kart gördü. Faslı oyuncu bu sezon ise takımının Şampiyonlar Ligi elemelerindeki iki karşılaşmasında da 90'ar dakika sahada kaldı.

Gezgin Marko Marin futbolu bıraktı


2015/2016 sezonunu Trabzonspor forması giyen Marko Marin, bordo mavili forma ile 29 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Boşnak asıllı Alman futbolcu bir sonraki yıl Yunan ekibi Olimpiakos'a transfer oldu. Kariyeri boyunca sık sık kulüp değiştiren yetenekli futbolcu komşunun ardından Sırbistan'da Kızılyıldız, Suudi Arabistan'da ise Al-Ahli ve Al-Raed formaları giydi.

Son olarak Macaristan 1. Lig ekibi Ferencvaros'un başarısı için ter döken Marin, 2021 Mart ayında futbolu bıraktığını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap