SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mario Gavranovic bombası!

Mario Gavranovic bombası!

14 Ocak 2020 Salı - 21:39




Trabzonspor'a Talisca transferinden sonra bir bomba isim daha yazıldı. Bordo mavililerin, Dinamo Zagreb forması giyen 30 yaşındaki forvet Mario Gavranovic ile ilgilendiği iddia edildi.





Hırvatlar, Trabzonspor’u öyle bir yarışın içine soktu ki, bordo-mavililerin verecek parası olsa bile bu transferi bitirmesine imkan yok… ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun inatla alakamız yok dediği ortamda Talisca inatla bordo-mavililere yazılıyorsa, Mario Gavranovic’in ihtimali daha yüksek.

İspanya’dan Estadio Deportivo, Sevilla’nın Bundelisga’ya gönderdiği Munar Dabbur’un yerine golcü bir oyuncu aradığı haberini yaptı. Gazete daha önce Schalke ve Zürih’te oynayan son olarak da Dinamo Zagreb forması giyen 30 yaşındaki forvet oyuncusuyla Trabzonspor'un da ilgilendiğini yazdı.

Gazete Hırvat basının ise Gavranovic’i talip olan takımlar arasında Trabzonspor ve Sevilla’nın dışında Portekiz’den Sporting Lizbon’un ve İngiltere’den Brighton’un da olduğunu iddia etti.  

1.75 boyundaki 30 yaşındaki Gavranovic, 2011 yılından Hırvat bir ailenin oğlu olmasına rağmen Lugano kentinde doğduğu için İsviçre Milli Takımı’nın formasını giyiyor. Dinamo Zagreb’le 1.5 yıllık daha anlaşması bulunan Garvanovic, bu sezon 15 maçta 3 gol atıp, 1 asist yaptı.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap