SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Marek Hamsik gelmeden önce kiminle konuştu? Canlı yayında açıkladı

Marek Hamsik gelmeden önce kiminle konuştu? Canlı yayında açıkladı

19 Temmuz 2021 Pazartesi - 14:07




Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, transferde şov yapmış ve Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik gibi dünyaca ünlü isimleri kadrosuna katmıştı. Fırtına'da dün ilk antrenmanına çıkan Marek Hamsik, basının karşısına çıktı. İşte Slovak yıldızın açıklamalarından öne çıkanlar...





Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, transferde şov yapmış ve Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik gibi dünyaca ünlü isimleri kadrosuna katmıştı.

Fırtına'da dün ilk antrenmanına çıkan Marek Hamsik, basının karşısına çıktı.

İşte Slovak yıldızın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Buraya geldiğim için, bu kulübün ve taraftarın parçası olduğum için çok mutluyum. Burada herkes futbol için yaşıyor. Umarım ben de Napoli'de olduğu gibi, taraftarları mutlu edebilirim."

"Trabzonspor'u seçme nedenlerimden bir tanesi, insanların futbol için yaşamaları. Ben de bu insanları mutlu edebilmek için geldim. Umuyorum bunu gerçekleştireceğiz."

"Maradona'nın Napoli'deki rekorunu kırmak çok büyük bir onurdu. Şu an rekor Mertens'in. Onun adına mutluyum. Bu konular geçmiş, ben şu anı ve geleceği konuşmak istiyorum."

"Bana gösterdikleri ilgi için taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten harika bir karşılamaydı, çok mutlu oldum. Napoli taraftarları gibi Trabzonspor taraftarlarının da ne kadar fanatik olduğunu biliyorum. En beğendiğim şey bu."

"Bireysel bir hedefim yok. Takım olarak hedeflerimiz var, ben de takıma yardımcı olabilmek için buradayım. Elbette gol ve asistlerimle bunu yapacağım."

GELMEDEN ÖNCE KUCKA İLE KONUŞTUM

"Kucka ile Trabzonspor hakkında konuştum. Buraya birçok şeyi biliyor olarak geldim. Bana her konuda yardımcı oldu."

"Çin ve İsveç'te oynadım. Benim için önemli kararlardı. EURO 2020'ye hazır gidebilmek için İsveç'i tercih etmiştim. Şu an buradayım ve hazır durumdayım. Sadece takım için mücadele etmeyi bekliyorum."

"Benim de futbol ve taktikler adına fikirlerim var. Daha önemli olan ise hocamızın bizden istedikleri olacak. Gol atmaktan hoşlanan bir oyuncuyum. Hocamızın da yönlendirmeleriyle burada da katkılarımı sürdürmek istiyorum."

"Takımın yenisiyim ancak arkadaşlarım harika bir karşılama yaptılar. Berat'ın sözleri için çok mutluyum. Ben de hem Berat'a hem de diğer takım arkadaşlarıma yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum."

"Burayı seçme sebeplerimden biri de taraftarlarımızın kulübe duyduğu tutkuydu. Napoli'de de 11 yıl boyunca benzer şeyler hissettim. Burada da bu aşkın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum."

"Trabzonspor'un bu transfer sezonunu çok iyi geçirdiğini düşünüyorum. Önemli oyuncular takımımıza katıldı. Beklentiler de yüksek olacak. Hocamızla konuştuk ama henüz ikinci günümdeyim. Kamp döneminde iyi hazırlanmak istiyoruz."

"Şehre baktığınızda sizinle aynı saç şekline sahip çocukları gördüğünüzde tabii ki mutlu olursunuz. Bu saç stili bana şans getiriyor. Futbol oynadığım süre boyunca bu saçla devam edeceğim."

"Trabzonspor ile karşılaştığımız maçı hatırlıyorum, sonradan girmiştim o maça. O zaman eski statta oynamıştık, şimdi yeni bir stadımız var ve orada oynamak için sabırsızlanıyorum."

"Napoli'de hep şampiyonluk yarışının içerisinde oldum ama maalesef olmadı. Trabzonspor'da şampiyon olursam futbolu bırakabilirim. Şampiyon olmak fantastik bir olay olurdu. Şampiyonluk zor bir yol. Başarabiliriz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap