SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Marcelo 3'üncü şampiyonluğu yaşamak istiyor

Marcelo 3'üncü şampiyonluğu yaşamak istiyor

Karadeniz Özel

04 Ocak 2020 Cumartesi - 12:20




Trabzonspor'un gündeminde olan Brezilyalı stoperin menajeri Yalçın Sarıca'dan flaş iddia





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // 'Beşiktaş'ta 2 kez kupa kaldırdı. Fransa'yı sevmedi. Bu nedenle Lyon' dan ayrılıp, Türkiye'ye gelmek istiyor. Trabzonspor, Guides için iyi bir seçenek. Hedefi, Türkiye'de 3'üncü kez en büyük kupayı kaldırmak'

Kadrosuna Ndiaye’yi katan ve Talisca için de nabız yoklayan Trabzonspor şimdi gözünü lider stopere dikti. Bordo-Mavililer daha önce prensip anlaşmasına vardığı İran’ın İstiklal kulübünden Roozbeh Chesmi’yi yedeğe alırken, menajerler aracılığıyla önerilen Marcelo Guedes’i gündemine aldı. Lyon taraftarlarının tepkisi yüzünden Fransa’dan ayrılmak isteyen Marcelo, SEG şirketine bağlı Yalçın Sarıca aracılığıyla Bordo-Mavili takıma haber gönderdi.

Sambacı stoperin menajeri Yalçın Sarıca, Marcelo’nun Türkiye’ye dönmek istediğini ifade etti. Oyuncusunun Lyonda mutsuz olduğunu söyleyen Sarıca, “Beşiktaş'ta 2 kez kupa kaldırdı. Fransa'yı sevmedi. Bu nedenle Lyon' dan ayrılıp, Türkiye'ye gelmek istiyor. Trabzonspor, Guides için iyi bir seçenek. Hedefi, Türkiye'de 3'üncü kez en büyük kupayı kaldırmak” dedi. Ayrıca Trabzonspor’un, Lyon kulübüne satın alma opsiyonunun kendilerine olması şartı ile 6 aylığına kiralama teklifi yaptığı ifade edildi.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap