SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Manolis Siopis’in yeni takımı taraftarı ayaklandırdı; Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı...

Manolis Siopis’in yeni takımı taraftarı ayaklandırdı; Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı...

16 Ağustos 2023 Çarşamba - 11:49




Trabzonspor’un en etkili isimlerinden birisi olan ve taraftarın çok sevdiği isimler arasında yer alan 29 yaşındaki yıldız futbolcu Manolis Siopis ile yollar ayrıldı. İşte Manolis Siopis’in yen takımı ve transferin detayları…





Uzun bir süredir Trabzonspor’daki akıbeti merak konusu haline gelen Manolis Siopis cephesinde yaşanan son gelişmeler bordo mavili taraftarı şaşkına çevirdi.

Sözleşme konusunda Trabzonspor ile ciddi sorunlar yaşayan Manolis Siopis yeni adresiyle hayrete düşürürken bordo mavili takımın taraftarları da yönetime tepki gösterdi.

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Manolis Siopis, bordo-mavili takımdan yıllık 700 bin Euro kazanırken yeni sezon için yönetimden zam istemişti.

Yıldız futbolcu Manolis Siopis, Trabzonspor'dan zamlı sözleşme talep etti. Kulüp ile zam konusunda anlaşamayan tecrübeli orta saha antrenmanlara çıkmamaya başladı ve taraftar Yunan futbolcunun akıbetini merak etmeye başlamıştı.

Manolis Siopis ile kulüp arasında sözleşme feshi konusunda anlaşmaya varıldı. Trabzonspor ve Siopis sözleşme feshi konusunda anlaşmaya vardı. Yunan oyuncu, bordo mavili kulübe Fesih bedeli ödeyecek.




Trabzonspor formasıyla 40 karşılaşmada forma giyen Manolis Siopis’in yeni adresi de ortaya çıktı.

Kulislerde yer alan son iddialara göre AEK, PAOK ve Panathinaikos'un yakından ilgilendiği Manolis Siopis’in kararını verdiği ortaya çıktı.

İddialara göre Panathinaikos'un yakın markaja aldığı Manolis Siopis’in karar aşamasında olduğu belirtildi.

Sürpriz transfer gelişmesiyle ilgili Yunan futbolcu Manolis Siopis ve Panathinaikos cephesinden resmi bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
17
Sevdim
7
Beğenmedim
0
Üzgün
6
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap