SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Maçlar başlıyor, taraftar ve camianın gözü yollarda… 'Stoperi bekliyoruz'

Maçlar başlıyor, taraftar ve camianın gözü yollarda… 'Stoperi bekliyoruz'

14 Ocak 2020 Salı - 20:19




Maçlar başlıyor, taraftar ve camianın gözü yollarda…





Fırtına, 2 gün sonra Denizlispor ile kupa sınavına çıkacak ancak transferi dört gözle beklenen lider savunmacının alınması konusunda henüz somut bir adım atılmış değil. Bu durum Bordo-Mavili camiayı endişelendirirken, taraftarlar yönetime, “Çifte şampiyonluk hedeflediğimiz bir sezonu işi ağırdan alıp heba etmeyi. Biran önce şu işi bitirin” çağrısı yapıyor.

Bu sezonu çifte kupayla bitirmeyi hedefleyen Trabzonspor’da Badou Ndiaye’nin transferi camia ve taraftarı bir hayli heyecanlandırdı. Bordo-Mavililer şimdi dört gözle savunmanın göbeğine lider özellikli bir stoperin alınmasını bekliyor. Gündemde önemli isimler var. Mamadou Sakho, Andrea Ranocchia, Manuel da Costa ve Marcelo Guedes yönetimin görüştüğü stoper adayları. Bunların içinde en ciddi girişim Sakho için yapıldı ancak henüz bir sonuç alınamadı. Bu durumdan rahatsız olan camia ve taraftar, yönetime stoper transferinin biran önce bitirilmesi için çağrıda bulunuyor.

Düşüncelerini çeşitli platformlarda dile getiren taraftarlar, “Diğer takımlara göre çok öndeyiz. En önemli eksiğimiz savunmada takımı toparlayacak tecrübeli bir stoper. Bunu alırsak sezonu çifte kupayla kapatabiliriz. Ancak görüyoruz ki yönetim işi ağırdan alıyor. 2 gün sonra kupada Denizlispor ile karşılaşacağız ancak hala stoper transferini bitiremedik. Ne olur acele edin. Yoksa bir sezona daha yazık edeceğiz” diyor.

İŞTE GÜNDEMDEKİ İSİMLER

MAMADOU SAKHO (C. PALACE)

29 YAŞINDA / 1.87 BOYUNDA

KİRALIK OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR

MANUEL DA COSTA (BOŞTA)

33 YAŞINDA / 1.91 BOYUNDA

1+1 YILLIK KONTRAT

MARCELO GUEDES (LYON)

32 YAŞINDA / 1.91 BOYUNDA

KİRALIK OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR

ANDREA RANOCCHİA (İNTER)

31 YAŞINDA / 1.88 BOYUNDA

KİRALIK OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap