SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Liverpool ve Chelsea Uğurcan için savaşa tutuştu

Liverpool ve Chelsea Uğurcan için savaşa tutuştu

29 Mart 2021 Pazartesi - 13:10




A Milli Takımımız'ın Hollanda ve Norveç ile oynadığı mücadelede Liverpool gözlemcileri tarafından takip edilen Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır için istenilen bonservis bedeli olarak 30 milyon euro + sonraki satış karından %20 pay olarak belirlendi. Geçen sezon Uğurcan için nabız yoklayan Chelsea de Uğurcan için devreye girdi. Liverpool ile Chelsea, Premier Lig'de olduğu gibi Uğurcan için de rekabet edecek.





Ay-Yıldızlı Takımımız'ın Norveç'i 3-0 yendiği maçta Erling Haaland'ı izleyen Liverpool scout ekibinin Uğurcan Çakır'dan daha çok etkilendiği ve Trabzonspor'un Milli kalecisi için 'transfer edilmeli' raporu verdiği belirtildi. Norveçli gol makinesi Eerling Haaland'ı da mercek altına alan gözlemciler, Uğurcan Çakır'ın performansından çok etkilendi. Liverpool'un Ozan için teklif yapmasına kesin gözüyle bakılırken, geçen sezon da kaleciyi isteyen Chelsea'nin de araya girmesi yarışı kızıştırdı.

FIRTINA, TOK SATICI

Avrupa kulüplerinin iyi kaleci bulmakta zorlandığı dönemde Trabzonspor tok satıcı rolünü oynuyor. Bordo-Mavililer, yetenekli kalecisi için 30 milyon euro ve sonraki satıştan %20 pay talep ediyor. İki kulübün de ekonomik gücüne dikkat edildiğinde Uğurcan için bu parayı ödemeleri pek zor gözükmüyor. Uğurcan Çakır'ın da hayali İngiltere Premier Ligi'nde mücadele etmek

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap