SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Liverpool, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti… Uğurcan Çakır Ada’da bir anda birinci gündem oldu

Liverpool, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti… Uğurcan Çakır Ada’da bir anda birinci gündem oldu

12 Mart 2020 Perşembe - 16:53




Liverpool'un 3-2 kaybettiği Atletico Madrid maçında Adrian'ın yediği hatalı goller Uğurcan Çakır ismini bir kez daha gündeme getirdi.





Liverpool’un Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi Ada’da bir numaralı gündem maddesi olurken, İngiliz yazarlar oklarını Jürgen Klopp’a çevirdi… Klopp’un birinci kalecisi Alisson ile ikinci kalecisi Adrian arasındaki farkı görememesinin Şampiyonlar Ligi’nde elenmeye neden olduğunu iddia ettiler.

BBC Sport şefi Mark Lawerenson, “Adrian 33 yaşında, sen de artık  onu değiştirmeyeceksin. Topu  ayakları ile asla iyi olmayacak ve her zaman bir hata olacak. Bunu Klopp da biliyordu. Türk kaleci gibi bir kalecinin transferinde Ocak ayında ısrar etmeliydi” dedi.

İngiliz basını da Liverpool’un yaz aylarında Alisson’u yedekleyecek kesinlikle Uğurcan Çakır gibi bir genç kaleciyle imza atması gerektiği savunuldu. Artık futbolda as oyuncular kadar onların yokluklarında yerlerini dolduracak yedeklerinin de en az onlar kadar iyi olmak zorunda oldukları belirtildi.

Bu arada Jürgen Klopp, Atletico Madrid maçında yaptığı hata için Adrian'ı, "Adrian süper bir oyuncu, onu seviyorum. Ama o anda yanlış bir karar verdi ya da başarısız bir şekilde topa vurdu, bilmiyorum. Onu bir saniyelik hata için suçlamayacağız" diye savundu.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap