SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lille taraftarları Yusuf Yazıcı'ya formayı giydirdi!

Lille taraftarları Yusuf Yazıcı'ya formayı giydirdi!

05 Temmuz 2019 Cuma - 13:47




Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'ya Lille'nin ilgisi günden güne artıyor.





Trabzonspor'da gösterdiği  performansla A milli takıma kadar yükselip bordo mavili takımın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Yusuf Yazıcı transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Transferde geleceği halen netleşmeyen Yusuf Yazıcı'ya Lille'nin ilgisi günden günde ciddiyet kazanıyor. Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ‘Satmayı düşünmüyoruz’ demesine rağmen Fransız ekibi Lille’nin Yusuf Yazıcı ısrarı bitmiyor. Yusuf Yazıcı için teklifini 15 milyon euro seviyelerine kadar çıkaran Fransız temsilcisi Lille'ye taraftarları da bu transferin gerçekleşmesi yönünde baskı yapıyor. Lille taraftarları bordo mavili takımın yıldızı Yusuf Yazıcı'yı kadrolarında görmek istiyor.

TARAFTARLAR FORMAYI GİYDİRDİ!

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın Lille'ye transferi gündemdeyken Lille taraftarları sosyal medya hesaplarından Yusuf Yazıcı'ya transfer çağrısında bulunuyor. Yusuf Yazıcı'ya yoğun ilgi gösteren Fransız taraftarlar genç yeteneğe formayı da giydirdi. Yusuf Yazıcı'ya Fransız taraftarlarının Photoshop ile giydirdiği Lille formalı görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Yusuf Yazıcı'nın ilerleyen günlerde Trabzonspor'un Trabzon'da gerçekleştirdiği yeni sezon öncesi hazırlık kampına katılması bekleniyor.






Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap