SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lille’nin sportif direktör Luis Campos Konya maçında izlediği Yusuf Yazıcıyı hayran kaldı; ''İşte aradığım oyuncu''

Lille’nin sportif direktör Luis Campos Konya maçında izlediği Yusuf Yazıcıyı hayran kaldı; ''İşte aradığım oyuncu''

21 Mayıs 2019 Salı - 10:07




Trabzonspor’un genç yeteneği için Konya’ya gelen Campos, Yusuf’u ağzı açık izledi. Portekizli Sportif Direktörün, “Müthiş bir yetenek. Bizde gelişimi daha çabuk olur” dediği öğrenildi.





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Campos’un görüşme yaptığı Bordo-Mavili kurmaylara, “10 milyon Euro bonservis ücreti verelim: bir sonraki satıştan da Trabzonspor’a yüzde 20 pay veririz” teklifi sunduğu kaydedildi

MAÇ BOYU RAPOR TUTTU

YUSUF Yazıcı için bir çok Avrupa devi deyim yerindeyse aportta bekliyor ancak bir kulüp diğerlerine göre daha ısrarcı. Bu takım Fransa’nın Lille kulübü. Yusuf Yazıcı’yı bir sonraki sezon kadrosunda görmek isteyen Lille, Trabzonspor’un genç yeteneği için Konyaspor maçına Spor Direktör Luis Campos’u gönderdi. Maç boyu rapor tutan Campos’un Yusuf’u büyük bir hayranlıkla izlediği kaydedildi.




BİZDE KENDİNİ GELİŞTİRİR

GENÇ oyuncunun mükemmel bir futbol beyni olduğunu dile getiren Campos’un, “İşte aradığım oyuncu. Müthiş bir yetenek. Bize geldiğinde gelişimi daha çabuk olur. Avrupa önemli bir futbolcu kazanır” ifadelerini kullandı. Maç sonrası bordo-mavili kurmaylarla bir araya gelen Luis Campos’un, “Şu an size 10 milyon Euro bonservis bedeli verelim. Bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay alırsınız” teklifini yaptığı öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap