SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > L'Equipe'ten flaş iddia! Yusuf Yazıcı geri mi dönüyor?

L'Equipe'ten flaş iddia! Yusuf Yazıcı geri mi dönüyor?

Karadeniz Özel

04 Kasım 2021 Perşembe - 19:05




Bu sezon Lille'de beklenen performansı gösteremeyen ve adeta formayı unutan Yusuf Yazıcı için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sadece 4 maçta ilk 11'de forma giyen milli futbolcunun takımdan ayrılma seçeneğini devreye soktuğu belirtildi.





Fransa’nın etkili gazetesi L'Equipe, bordo-mavili taraftarları heyecanlandıracak bir haber yaptı.

Manşetten duyurulan habere göre, Gourvennec’in takımın başına geçmesinden sonra formaya hasret kalan Yusuf Yazıcı Lille’den ayrılmaya hazırlanıyor. L'Equipe, “Yusuf Yazıcı, forma hiyerarşisinde o kadar aşağı indi ki artık şansının kalmadığını düşünüyor. Kaçınılmaz olarak, ayrılık ihtimali de ortada. Yusuf Yazıcı için şu anda en iyi adres eski takımı Trabzonspor olarak görülüyor” yorumunda bulundu. Fransa’da yer alan bu haberler bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı. Sosyal medyadan Yusuf Yazıcı’ya seslenen taraftarlar, “Gel kardeşim gel. yarım kalan hikayemiz var seninle. Sezon sonu yaşayacağımız şampiyonlukta sen de ol” dediler.
 

Beğendim
28
Sevdim
6
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap