SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lemi Çelik; 'Hayrettin Hacısalihoğlu devam etmeli!

Lemi Çelik; 'Hayrettin Hacısalihoğlu devam etmeli!

23 Kasım 2018 Cuma - 14:14




Yazarımız Lemi Çelik, Hayrettin Hacısalihoğlu’nun olduğu dönemde Trabzonspor’un hep başarılı olduğunu ifade etti...





Trabzonspor'un Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi kulübün son durumunu değerlendiren yazarımız Lemi Çelik birbirinden çarpıcı mesajlar verdi. 1-2 Aralık’ta yapılacak olan kongreyi değerlendiren Çelik, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun yeni dönemde de yönetimde olması gerektiğini söyledi.

HEP BAŞARILI OLMUŞTUR

Hayrettin Hacısalihoğlu döneminde Trabzonspor’un hep başarılı olduğunu söyleyen Lemi Çelik, “Şampiyonluğa oynayan bir kadro oluşmuştur. Transferlerde ahlaksızlık olmamıştır. Gelirler amacına yönelik kullanılmıştır. Hayrettin Hacısalihoğlu olmadığında oraya gelenlerin ne kadar zarar verdiğini hepimiz gördük. Bu kadar borcun tek nedeni Hayrettin beyin orada olmamasıdır” dedi.

KULÜBÜ SOYMAK İSTEYENLER

Hacısalihoğlu'nun tartışan isimlerin kulübü soymak ve nemalanmak isteyenlerin olduğunu da belirten Çelik, “Bunlar Trabzonspor’dan beslenmeye çalışan İrlandalılar ve asalak topluluklarıdır. Bu insanlar Trabzonspor’da transferde para çalanlar menajerlerle ortak para götürenlerdir. Onların iş birlikçileridir. Bir yıpratma çalışması yapıyorlar. Kulüpten geçinenler beslenen insanlar Hayrettin Hacısalihoğlu’nu istemezler” ifadelerini kullandı.


BORÇ 2 MİLYARI GEÇER

“HAYRETTİN bey bundan sonra olmazsa gelecek olanlar kulübü daha da borçlandıracaklardır” diyen Çelik şöyle konuştu; “Borç 2 milyarı geçer. Trabzonspor küme düşer. Malatyaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor ve Kocaelispor bunun örnekleridir. Gelip de gereksiz transferler yapacak kişilerin yüzünden bu hale düşerler. En son kale Hayrettin Hacıalihoğlu’dur”

KULÜPTEN NEMALANAMAZLAR

“KULÜPTEN beklentisi olup da görev alamayan eski futbolcu, hoca abilerimizin Trabzonspor’un menfaatlerini düşünmeyerek kendi beklentisi gerçekleşmedi diye Hayrettin bey gibi ahlaklı namuslu ve kendi ekonomik durumundan daha çok Trabzonspor’u düşünen insanlara eleştiri yapması, tamamıyla kendi çıkarlarını gözetmesidir. Bu kişiler Hayrettin bey yerine kulübü bu kadar borca sokanları eleştirsin”

RODALLEGA ÖN PLANA ÇIKAR


TRABZONSPOR’UN Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmayı da değerlendiren Lemi Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı zordur. Trabzonspor kendi sahasında oynadığı için galibiyete yakındır. Tam kapasitesini ortaya koyarsa kazanır. Ünal hoca rakibi analiz etmiştir. Kadroda Rodallega, Yusuf, Abdülkadir ve Sosa ön plana çıkabilir. Trabzonspor’un sol tarafında sıkıntı var. Burada hata yapmamak gerekir”

TRABZONSPOR BOŞLUK BIRAKMAMALI

“TRABZONSPOR’UN Galatasaray maçında olduğu gibi taktik ve oyun disiplini iyi olmalı. Topu 35 metre mesafede oynamalı. Bol pas yapmalı. Orta alanda rakibe boşluk bırakmamalı. Kontra yememeli. Rakip ve defansta dönen topları almalı. Tek forvet oynadığında Rodallega’nın formu üst düzeye çıkıyor. Tek forvet sıkıntı yaratmaz”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap