SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyuncularla bu kadar
13.12.2020

Abdullah Avcı ne yapsın? Trabzonspor tarihindeki en kötü yapılan transferler fakat işin ilginç yanı sayın başkan diyor ki transferde %90 başarılı olduk soruyorum size hangi transferleri yaparak başarılı oldunuz? Bilal mi?  Afobe mi?  Marlon mu?  Baker mı? Flavio mu? Diabate? hangisi bir tek Hugo gerisi boş. Kayserispor maçına gelince kanatlar hiç çalışmıyor. Trabzonspor’un iki kanadı da yok solda Bilal sıfır üretkenlik.  Sağda Diabate, çok kötü hiçbir katkı yok puff takımı oyuncusu gibi. Bu kadar kötü oyuncularla Abdullah Hoca ne yapsın? İkinci yarı Afobe’yi koyuyor, 1.Lig’de Afobe gibi dolu oyuncu var. Trabzonspor santraforuz oynuyor. Bu oyuncularla ne bir taktik ne bir sistem ne de bir takım yaratabilirsin. Takımın en iyi sporcuları yine eski oyuncular, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Parmak ve kaleci Uğurcan. Bu kadar kötü oyuncu kadrosuyla, Trabzonspor’un Kayserispor’a gol atamaması gayet normal.

Trabzonspor’da en büyük sorunlardan biri maalesef dönen toplar, Abdullah Hoca’ya buradan söylüyorum, Hocam o dönen topları kim alacak? Rakibin akınlarından sonra dönen topları alamazsan hızlı kontra ataklar yapamazsan, hızlı hücum yapamazsan rakip aldığı zaman sana baskı kurar, uzaktan şutlarla beraber gol atar ve seni ceza sahasına mahkum eder. Mutlaka ceza sahası içerisinde rakibin atmış olduğu yüksek toplarda özellikle adam adama markaj yapılmalı, ileride birisi bulunmalı ve mutlaka dönen topları kazanmalı ve hızlı kontra ataklar yapmalı. Trabzonspor oyunun üstünlüğünü rakibe verdiği zaman anlıyoruz ki hiçbir dönen top kazanamıyor. Bilal, Diabate, Yusuf Sarı ve Afobe oynadığı zaman kazanma şansı yok bu takım oyuncuların işi değil. Bunlar oldukça Trabzonspor’un kazanma şansı yok. Devre arasında mutlaka çok iyi bir santrafor çok iyi bir orta saha acil alınmalı. Bu yıl yapılan transferlerin %90’ı geri gönderilmeli.

Sayın Başkan ne diyorsa, Trabzonspor tersini yapmalı. Ben de diyorum ki transferlerde yüzde 90 Başkan ve Newton çok yanlış yaptı. Trabzonspor bu kadro ile hiçbir şey yapamaz. Ne yazık ki 3 oyuncu gitti, 10 oyuncu aldık ama yüzde 80 güç kaybettik. Bunu başaranları kutlamak gerekiyor. Sayın başkan herhalde Trabzonspor maçlarını izlemiyor. Aldığı oyuncuları izlemiyor. Kimse teknik heyete kabahat bulmasın yapacakları bir şey yok bu oyuncularla bu kadar

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap