SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Leipzig, Sörloth için bir kez daha geliyor

Leipzig, Sörloth için bir kez daha geliyor

30 Ağustos 2020 Pazar - 13:38




Alman ekibi RB Leipzig, Trabzonspor ile önümüzdeki günlerde Alexander Sörloth için yeniden masaya oturacak ve teklifi biraz daha yukarı çekecek





Bir tarafta gençlere yatırım yapan ve meyvesini Şampiyonlar Ligi'nde alan Leipzig, diğer tarafta genç ve gelecek vaat eden oyuncuları bulup pazarlayan Ahmet Ağaoğlu. İki tarafın ortak noktası Alexander Sörloth...Leipzig, büyük bir çıkış gösteren ve Süper Lig'de gol kralı olan Norveçli forvet konusunda çok ciddi. Ki bunu Başkan Ahmet Ağaoğlu da açık açık ifade etmiş ancak teklifi yeterli bulmadığını da ifade etmişti.

Satın alma opsiyonu 6 milyon avro olan Sörloth öncelikli olarak Crystal Palace'tan tapusuyla alınacak. Önümüzdeki günlerde de Leipzig ile masaya oturulacak.

SÖRLOTH GİTMEYE SICAK

Ağaoğlu'nun Sörloth'tan beklentisi en az 20 milyon avro. Ancak Alman ekibi şu anda o seviyelere gelmiş değil...

Bordo-mavililer ayrıca potansiyeli çok yüksek olan forvetin bir sonraki satışından da pay istiyor. Alexander Sörloth açısından ise kulüplerin anlaşması önemli.

Hatırlanacağı gibi Norveçli isim geçtiğimiz günlerde Alman ekibinin temsilcileriyle bir ön görüşme gerçekleştirmişti. Eğer kulüpler orta yolu bulursa Sörloth yeni sezonda Leipzig forması giyecek.

Uğurcan Çakır konusunda ise İngiliz ekiplerinden gelen teklifler beklentinin çok çok altında.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap