SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kuzeyin Kralı için sponsor aranıyor!

Kuzeyin Kralı için sponsor aranıyor!

Karadeniz Özel

19 Şubat 2020 Çarşamba - 12:13




Crystal Palace’tan 2+2 yıllığına kiralanan Alexander Sörloth’un opsiyon hakkı Trabzonspor’da. Fırtına 6 milyon Euro ödemesi halinde Norveçli golcünün tapusunu alacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi bu parayı sponsorlar aracılığı ile karşılamanın planlarını yapıyor...





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Alexander  Sörloth yalnız Türkiye’de değil Avrupa’da da konuşulmaya devam ediyor. Trabzonspor formasıyla Ligde 17, toplamda ise 22 gole ulaşan Kuzeyin Kralı, birçok Avrupa devinin dikkatini çekmiş durumda. Genç Norveçli’yi İspanya, İtalya ve İngiltere’den birçok takım takibe almış durumda. Bordo-Mavili yönetimin sezon başında Crystal Palace’tan 2-2 yıllığına kiraladığı Sörloth’un opsiyon hakkı Fırtına’da.

Trabzonspor, 6 milyon Euro ödemesi halinde Norveçli golcünün tapusunu alabilecek. Son günlerde Sörloth’a olan ilgi, Bordo-Mavili kurmayları harekete geçirdi. Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları Kuzeyin Kralı’nın 6 milyon Euro’luk bonservis bedelini karşılamak için sponsor arayışlarına başladı. Bu sağlanır sağlanmaz, Sörloth’un parası yatırılacak ve genç yıldız resmen Trabzonsporlu olacak. Attığı gollerle değerine değer katan Sörloth’un piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Öte yandan Trabzonspor’da 21 maçta 22 gole kattı yapan Sörloth, kiralandığı Crystal Palace'in gol ortalamasını geçti. İngiliz ekibi 26 maçta 23 golle 0.88’lik ortalama yakalarken, Norveçli yıldız 1.04’lük ortalamayla oynadı. Trabzonspor, Süper Lig’de 1 maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna otururken, Crystal Palace Premier Lig’de 14’üncü sırada ve küme düşme potasının hemen üzerinde bulunuyor.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap