SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kural çıktı! Avcı yapıştırdı! Letonya’dan turbo

Kural çıktı! Avcı yapıştırdı! Letonya’dan turbo

23 Haziran 2022 Perşembe - 10:13




Trabzonspor, yabancı kuralı açıklanır açıklanmaz harekete geçti... Hedefte Letonya'nın Valmeira takımında oynayan 19 yaşındaki Camilo Mena var...





Genç oyuncuları tarama konusunda en iyi ağa sahip olan Trabzonspor, yeni yabancı kuralını en iyi şekilde değerlendirecek takım olarak öne çıktı… Daha kuralın çıkmasının hemen ardından Abdullah Avcı, gelmesi durumunda yabancı olmadan A takımla sahaya çıkacak isimleri inceledi. En uygun şartlarda alınıp, kimsenin gözüne çarpmadan yıllar içinde takıma monte edilebilecek oyuncu kontenjanından Camilo Mena ismini yönetime verdi.

YENİ CEVHER BULUNDU: CAMİLO MENA

2002 doğumlu Kolombiyalı kanat oyuncusu sezonu Letonya’nın Valmeira takımında 16 maçta 7 gol ve 7 asistle tamamladı. Genç oyuncunun narin fiziğine rağmen oldukça hızlı olması ve rakip kaleye kolay gitmesi dikkat çekti. En önemlisi ise çok uygun şartlarda alınabilecek Mena’nın tutmaması durumunda rahatlıkla başka yere gönderebilecek olması.

Beğendim
25
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap