SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kucka'dan Ünal Karaman'a ısınmam resti!

Kucka'dan Ünal Karaman'a ısınmam resti!

16 Kasım 2018 Cuma - 10:29








Karadeniz Gazetesi - Spor Servisi //// Malatya depremini artçıları bir türlü dinmek bilmiyor. Bu kez sorun adam Juraj Kucka. İddia o ki, skor 3-0 olduğunda Ünal Karaman’a Slovak oyuncuya ‘ısın’ talimatı verdi. Ancak Kucka yerinden bile kıpırdamadı ve kulübede ayak ayak üstüne atıp oturmayı sürdürdü

KULÜBEDE OTURMAYI SÜRDÜRDÜ

FENERBAHÇE derbisi öncesi Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ı kadro dışı bırakan Trabzonspor’da bu yaşananlar unutulmaya çalışılırken Juraj Kucka’dan gelen haberler can sıktı. İddiaya göre, deprem etkisi yaratan Malatyaspor maçında teknik direktör Ünal Karaman Kucka’ya, “Yeleğini giy ve ısın” talimatı verdi. Ancak Slovak oyuncu sanki hiçbir şey olmamış gibi kulübede oturmaya devam etti.

KUCKA’YA SÖZ GEÇİRİLEMİYOR MU?

HATTA iddia sahipleri Kucka’nın ısınmaya gitmemesinin yanı sıra kulübede ayak ayak üstüne altığını da öne sürüyor. Bu iddia kulislere bomba gibi düşerken, camianın önemli isimleri, “Burak ve Onur’u yanlışları nedeniyle kadro dışı bırakan yönetim, Kucka’ya ceza vermeyecek mi? Kucka torpilli mi? Yönetim ve hoca bu oyuncuya söz geçiremiyor mu?” sorularını sormaya başladı.


KARAMAN’I ÇILDIRTAN ANLAR

HATIRLANACAĞI gibi alacaklarını tahsil edemeyen Kucka, Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etmişti. Yönetim de bu nedenle Slovak oyuncuyu Akhisar maçı kadrosuna almamıştı. Ancak Kucka 1 hafta sonra Erzurumspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna girmiş ve dökülmüştü. Kucka, Bugsaş ile yapılan kupa maçında da 11’de sahaya çıkmış ancak Karaman ona 62 dakika tahammül edebilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap