SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Koita "Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğuna şahit oluyorsunuz"

Koita "Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğuna şahit oluyorsunuz"

01 Mart 2024 Cuma - 16:40




2021-2022 sezonunda Trabzonspor’la Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve şu an Sivasspor’un başarısı için ter döken 33 yaşındaki Gineli santrfor Bengali-Fodé Koita, kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu.





Sivasspor'un Gineli santrforunun açıklamaları şu şekilde;

Soru: Trabzonspor’da oynadığın dönem Abdullah Avcı önderliğinde Süper Lig şampiyonu olmuştunuz. Abdullah Avcı’nın takım yönetimi ve Süper Lig şampiyonluğu hakkında ne düşünüyorsun?

Evet, şampiyonluğu Abdullah Avcı’yla beraber kazandık ama açıkçası konu onunla beraber kazanmamız değildi. Trabzonspor’un yıllardır şampiyon olamadığı bir süreç vardı. O kadar uzun bir süreden sonra Trabzonspor’un bu şampiyonluğu yaşaması çok mutluluk vericiydi. Çünkü bu yolda takım olarak hep beraber çok çaba sarf ettik. O sene boyunca zor zamanlar geçirdik ve bu zor zamanların üstesinden geldik. Orada oynarken Trabzonspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu görüyorsunuz. Çünkü bütün bu zorlu süreçlerde kulübün bu olaylara yaklaşım tarzı ve yönetim şekli öyle güzel ilerledi ki o sene şampiyon olmamızı sağladılar. Mesela baktığınız zaman Fenerbahçe ve Galatasaray da büyük bir kulüp ama gerçekten Trabzonspor’un içine girdiğiniz zaman buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğuna gözlerinizle şahit oluyorsunuz.




“TRABZONSPOR’A EN İYİ PERFORMANSIMI VEREMEDİM”

Soru: Trabzonspor’da toplam 21 maçta forma giydin ve takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağladın. Trabzonspor’da istediğin performansı gösterdiğini düşünüyor musun? O dönem takımda Cornelius, Djaniny gibi forvetler de vardı.
Evet, tabii ki rakamlara baktığınız zaman Trabzonspor’a en iyi performansımı veremedim. Her şeyden önce adaptasyon sürecimde gecikmeler yaşadım. Ondan sonra sakatlıklarım oldu ve şanssızlıklar peşimi bırakmadı. Trabzonspor’da oynamak, benim için güzel bir tecrübeydi. Orada Cornelius, Djaniny ve diğer büyük futbolcularla oynamak benim için çok güzeldi ve çok keyif vericiydi. Ama genel olarak baktığımızda yaşadığım sakatlıklar ve şanssızlıklardan dolayı istediğim performansı gösteremedim diyebilirim.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap