SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kazanalım dert değil

Kazanalım dert değil

24 Kasım 2017 Cuma - 07:13




Abdülkadir Ömür, yedek kalmayı sorun etmediğini söyleyerek, “Yeter ki takımım kazansın. Bu durumu asla sorun etmem. Ama ben her zaman oynayacakmış gib





TAKIMIN İŞÇİSİYİZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesinin ardından 11’deki yerini kaybeden Abdülkadir Ömür yeniden formasını kazanmak için canla başla çalışıyor. Yedek kalmayı asla dert etmediğini vurgulayan genç yetenek, “Takımımız kazandığı sürece kimin forma giydiğinin bir önemi yok. Tek önemli şey Trabzonspor’un başarısı. Biz de bu takımın bir işçisi olarak takımımızın başarısına katkı sağlamak için sıramızı bekleriz” diye konuştu.

DEĞER KAZANIR

Kendisine ihtiyaç duyulması halinde zaten sahada yer alacağını belirten Abdülkadir Ömür, “Bizim küsme ve kırılma gibi bir şeyimiz olamaz. Bu nedenle kendimi her zaman oynayacakmış gibi hazır tutarım. Yine altını çizerek söylüyorum ki önemli olan takım" şeklinde konuştu. Sivasspor maçının zorlu geçeceğini ancak 90 dakikanın sonunda istediklerini alacaklarına inandığını vurgulayan genç yıldız, “Osmanlıspor maçındaki galibiyetin değer kazanması için bu maçtan da üç puanla ayrılmamız gerekiyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap