SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kaya Çilingiroğlu: 'Trabzonspor'un işi çok zor ama

Kaya Çilingiroğlu: 'Trabzonspor'un işi çok zor ama

09 Şubat 2019 Cumartesi - 10:10




Karadeniz’e konuşan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Trabzonspor’un savunmada sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, “Trabzonspor oldukça eksik. Galatas





Babası Trabzonlu olan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, yarın oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçını Karadeniz’e değerlendirdi.

Trabzonspor’un büyük maçları iyi oynadığını ifade eden Çilingiroğlu, “Trabzonspor son yıllarda Galatasaray’a karşı bariz bir üstünlük kurmuş. Derbilerde de iyi oynuyorlar. Ama bu karşılaşma öncesi aynı şeyleri söylemek zor” dedi.

Trabzonspor'un kötü bir defansının olduğunu da ifade eden Çilingiroğlu, “Kaleci acemi. Genç ve tecrübesiz. Sezon başındaki kadrodan isim kalmadı adeta. Orta sahada önemli bir isim olan Kucka gönderildi. Olcay kadro dışı. Burak seversin sevmezsin kaliteli bir silahtı. Onur’da iyi bir kaleci” ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavili takımın Onur Recep Kıvrak’a haksızlık yaptığını da ifade eden Çilingiroğlu, “Öyle yada böyle Trabzonspor Onur’a haksızlık yapmıştır. Trabzonspor’un zor zamanlarında Onur fedakarlık yapmıştır. Takım kaptanlığı yapmıştır. Hiçbir zaman parayı sorun etmemiştir. Parası ödenmeyince ses çıkarmamıştır. Bu şekilde kadro dışı kalıp gönderilmesi şık olmadı”

Trabzonspor'un rakibi Galatasaray’ın önemli transferler yaptığının da altını çizen Çilingiroğlu, “Galatasaray güçlendi. Hem savunmaya hem de forvete önemli isimler transfer ettiler. Süper Lig’in en çok gol atan forvetini aldılar. Kolay değil golün her türlüsünü atmış. 20 gol atmış. Trabzonspor’un işi bu maçta çok zor. Galatasaray daha önde ama Trabzonspor’un kazanması da hayal değil” şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap