SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kaya Çilingiroğlu; ''2010-11 mağduru Trabzonspor'dur...''

Kaya Çilingiroğlu; ''2010-11 mağduru Trabzonspor'dur...''

13 Ocak 2020 Pazartesi - 12:25




Kaya Çilingiroğlu'ndan canlı yayında dikkat çeken sözler...





TRT Spor yorumcularından Kaya Çilingiroğlu Ali Koç'un açıklamalarının ardından dikkat çeken tespitlerde bulundu. Ali Koç'un gerginlik yaratmak istediğini ifade eden Çilingiroğlu "Etrafi germeye oynuyor Ali Koç. Çünkü yaptığı işte başarılı olmadığını görüyor. Başarısız bir sene geçirdi. Aziz Yıldırım taktiğine döndü. Teknikten idariye geçiyor ona saldır buna saldır. Bu sportmenliğe aykırı Ali Koç’a yakışmıyor.  Geldiği zaman biz Ali Koç’tan memnun olduk. Türk sporunda aşama kaydedecek dedik. 1 yıl sonra 3 Temmuz demeye başladı." dedi.

MAĞDUR TRABZONSPOR'DUR...

Trabzonspor Kulübü'nün 3 Temmuz'da mağdur olduğunu ifade eden Çilingiroğlu "Etraf neşelenecek, şimdi Trabzon girecek bu işin için 3 temmuz mu diyecek mağdur alan biziz şampiyonluğu tescil edilen sizsiniz diyecek. Siz ve idarecileriniz yeniden yargılandınız hepiniz beraat ettiniz diyecek. Doğrusu bu, realite konuşalım. Başka kanalda olsa başka şekilde konuşabiliriz ama sayın Cumhurbaşkanımızın hassasiyetinden dolayı fazla ağzımız açamıyoruz. Realiteleri de görmezden gelemeyiz. 2010-11 şampiyonu kim Fenerbahçe mağdur olan kim Trabzonspor. Onların bütün derdi şu 10 senedir şampiyonlar ligine gidemiyor giderdik de bu kadar zarar etmezdik durumuna getiriyor. İşi derinleştiriyorsun. “ ifadelerini kullandı. 

AĞAOĞLU'NUN GÜZEL OLAYLARINDAN BİRİSİ...

3 Temmuz'un yeniden gündeme gelmesini değerlendiren "Bu sene neşeli geçer, o ona o ana… Saha içine zor gireriz bu sene… Ahmet Ağaoğlu’nun en güzel olaylardan birisi 3 Temmuz’dan beri olumsuz izleri sildi. Kendisinden önce gelen başkanlar “kupayı alacağız” etrafı gerdiler zararı Trabzonspor çekti, yanlış adımlar attı. Ağaoğlu’nun yaptığı önemli adımlardan bir tanesi 3 Temmuz Hikayesini şehrin üzerinden kaldırdı. Sen niye açıyorsun, oradan da cevap gelecek sana. " dedi. 

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap