SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kasımpaşa - Trabzonspor maçı sonrası Nenad Bjelica'dan transfer sözleri!

Kasımpaşa - Trabzonspor maçı sonrası Nenad Bjelica'dan transfer sözleri!

01 Eylül 2023 Cuma - 23:59




Kasımpaşa ile Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 5-1 kazanan bordo-mavililer 3 puanı hanesine yazdırdı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Enis Destan, 28 ile 64. dakikada Enis Bardhi, 45+4. dakikada Benkovic ve 82. dakikada Göktan Gürpüz attı. Kasımpaşa'nın tek golünü 85. dakikada Claudio Winck kaydetti. İşte maçla ilgili tüm detaylar ve özet..





Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, 5-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
 
İşte o sözler...
 
"Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Maçın tamamında üstündük. 5-1'lik galibiyetler her zaman olmuyor. Kasımpaşa, daha önceki 3 maçta neler yapabileceğini gösterdi. İç sahada kaybettikten sonra ve konuşulanlardan sonra bu tarz maçlar kolay değildir ama ayağa kalktık."
 
"Bardhi bugün 2 gol attı ve pozisyonlarımızın mimarı oldu. Ona bu formuyla hep ihtiyacımız var. Enis Destan ilk golü atan oyuncuydu ama genç bir oyuncu, sabretmek gerekiyor. Sezon başında gösterdikleri ile burada bir yeri hak ettiğini gösterdi. Mehmet ve Göktan da güzel şeyler gösterdi. Fountas ve Teklic de burada olmayı hak ettiklerini gösterdiler."
 
Burada çalışmaya niyeti olan oyuncularımız var. Bizim getireceğimiz oyuncular isimleri ile değil mücadeleleri ile öne çıkacak demişti. Transferle birlikte aramıza katacağımız oyuncular da var. Onlarla birlikte büyük şeyler başaracağımızı düşünüyoruz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap