SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karol Swiderski, transferi Trabzonspor'a çok yaray

Karol Swiderski, transferi Trabzonspor'a çok yaray

26 Haziran 2018 Salı - 15:00




Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, eski takım arkadaşı Jacek Cyzio'dan Karol Swiderski'nin transfer edilmesi önerisi aldı.





Trabzonspor’da teknik direktörü Ünal Karaman, Joseph Attamah’ı arıyor…

Adana DS’ye 18 yaşında bedelsiz getirdiği Ganalı gibi isimler arayan Ünal Karaman, beraber forma giydiği yabancı oyuncularla temas kurdu.

Ünal Karaman’ın eski takım arkadaşı ve bir dönem teknik direktörlük yapan Jacek Cyzio, istatistiklerine bakmadan Jagellonia takımında forma giyen Karol Swiderski’yi önerdi. Kendisi gibi hem forvet hem de forvetin arkasında forma giyen 1.97 boyundaki oyuncunun Trabzonspor’a çok yarayacağını söyledi.

KARAMAN ESKİ TAKIM ARKADAŞININ OĞLUNUN ÜZERİNİ ÇİZDİ

Ünal Karaman’ın kendisiyle beraber Trabzonspor forması giyen Yuri Kalitvintsev de ilginç bir ismi gündeme getirdi. Yuri, Dinamo Kiev’de oynayan oğlu Vladyslav’ı Karaman’a önerdi. Geçen sezon Zorya’da kiralık olarak forma giyen Vladyslav için bilgi toplayan Karaman, beklediklerini bulamayınca genç oyuncunun üzerini çizdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap