SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karaman'ın kaderi belli oluyor

Karaman'ın kaderi belli oluyor

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 10:57




Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman’ın durumu bir türlü netlik kazanmazken bu durum camianın canını sıkmaya devam ediyor.





Beklenti, bu sezon tüm olumsuz koşullara karşın Ünal Karaman ile devam edilmesi yönünde. Ancak ligin bitimine çok az süre kalmasına karşın yönetimin hala işi ağırdan alması beraberinde farklı iddiaları da getiriyor. Bu kişilere göre, yönetimin içinden bazı isimler yeni kontrat konusunda hala tereddüt içinde.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

SON aldığımız bilgilere göre, Ünal Karaman ile ilgili nihai karar bu hafta oynanacak Kayserispor maçı öncesinde verilecek. Yönetime yakın bir ismin yaptığı açıklamalar şöyle: “Ünal Karaman için yönetim Kayserispor maçı öncesi bir araya gelecek. Muhtemelen 5 Mayıs’a kadar bu iş biter. Trabzonspor, 6 Mayıs’ta Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmaya sözleşmesi uzatılmış Ünal Karaman ile çıkacaktır.” Gelen bilgilere göre Karaman’a 1-1 yıllık sözleşme teklifi yapılacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap