SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karaman karşı çıktı o transfer yattı!

Karaman karşı çıktı o transfer yattı!

Karadeniz Özel

09 Temmuz 2019 Salı - 10:22




Trabzonspor’un çok şeyler beklediği genç oyunculardan Cafer Tosun geçtiğimiz günlerde Karagümrük ile anlaşma sağlamıştı. Ancak bu transfer teknik direktör Ünal Karaman’ın bilgisi dışında yapıldığı gerekçesiyle iptal oldu.





Karadeniz Gazete // Fırtına'da fırtınalı bir transfer süreci yaşanıyor. Trabzonspor’un çok şeyler beklediği isimlerden Cafer Tosun 5 Temmuz günü, başkanlığını Süleyman Hurma’nın yaptığı Karagümrük ile anlaşma sağladı. 19 yaşındaki Cafer’in Karagümrük Kulübü’ndeki görüntüleri de paylaşıldı. Ancak aradan geçen birkaç gün içinde bu transfer iptal oldu.

İddiaya göre Cafer Tosun’un gönderilmesi konusunda teknik direktör Ünal Karaman’a danışılmadı. Genç oyuncunun Karagümrük’e gittiğini medyadan öğrenen Karaman bu duruma çok sinirlendi. Bu gelişmenin ardından da Cafer Tosun’un transferi iptal oldu. Genç oyuncunun yeniden Bordo-Mavili takıma döndüğü bildirildi.

Süleyman Hurma’dan Cafer tosun açıklaması:

BİZE ALIN DEDİLER SONRA ŞARTLARI DEĞİŞTİRDİLER

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Cafer Tosun’un transfer gelişmesiyle ilgili Karadeniz’e konuştu. Hurma şunları söyledi: “Bize ‘Cafer Tosun’u alır mısınız?’ dediler. Bizde ‘alırız’ dedik. Şartlarını sorduk ve anlaştık. Sonrasında Trabzonspor şartları değiştirince transferden vazgeçmek zorunda kaldık. Biz bir şeyden vazgeçmedik. Şartları Trabzonspor değiştirdi ve bu nedenle anlaşma olmadı. Bundan sonra neler olur açıkçası o da Trabzonspor’un tavrına bağlı.” 


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap