SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz yazdı, izleme komitesi açıkladı; 'Patlamaya hazır bomba!'

Karadeniz yazdı, izleme komitesi açıkladı; 'Patlamaya hazır bomba!'

Karadeniz Özel

03 Mayıs 2019 Cuma - 14:57




Karadeniz yazdı, izleme komitesi açıkladı; 'Patlamaya hazır bomba!'





“Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında oynayan Gyasi, futbol dünyasının pek tanıdığı bir isim değil. Ancak Nwakaeme’yi de kimse bilmiyordu. Gyasi’nin en önemli özelliği hırsı. Ortamı severse patlamaya hazır bir bomba etkisi yaratabilir. Yetenekleri bir hayli fazla..” 

MÜKEMMEL SOL AYAĞI VAR

Karadeniz dün, Trabzonspor’un transfer etmek istediği öncelikli oyunculardan birisinin Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında forma giyen Edwin Gyasi olduğunu duyurmuşta. 27 yaşında, 1.85 boyunda olan Gyasi, sağ-sol kanat ve 10 numara bölgelerinde görev yapıyor. Önemli özelliklerinden birisi hızlı ve sprinter olması. Mükemmel bir sol ayağı var. Her mesafeden kaleye şu atabiliyor. 

TALİSCA’NIN KOPYASI

Çalımlarıyla Yattara’yı, sol ayağını iyi kullanmasıyla da şu sıralar Çin’de forma giyen eski Beşiktaşlı Anderson Talisca’yı anımsatıyor. İzleme Komitesi Gyasi için şu notu düşmüş: Başarıya aç. Patlamaya hazır bir bomba gibi. Trabzonspor’da çok işi yapabileceğine inanıyoruz. Sol ayağı böylesine mükemmel olan dünyada sayılı oyuncu var. Bir kanatta Nwakaeme diğer kanatta Gyasi mükemmel işler yapar.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap