SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz öncülük yaptı, bir rüya gerçek oluyor

Karadeniz öncülük yaptı, bir rüya gerçek oluyor

Karadeniz Özel

08 Haziran 2019 Cumartesi - 09:35




Bu sezonun adı Dozer Cemil Sezonu oluyor





Türkiye Futbol Federasyonu’nda Trabzon’u temsil eden yeni yönetici Mustafa Hacıkerimoğlu Karadeniz’e konuştu. Hacı Kerimoğlu, “Rahmetli Cemil Usta Trabzonspor’un kaptanı. Önemli değeri. Yeni sezonun ‘Dozer Cemil Sezonu’ olmasını canı gönülden destekleriz” dedi

TFF KARARI İLK TOPLANTIDA AÇIKLAYACAK 

Karadeniz’in çağrısı tüm futbol kamuoyundan tam destek gördü. Gazetemiz, “Yeni sezonun adı ‘Dozer Cemil Sezonu’ olsun kampanyası başlatmış ve bu büyük bir destek görmüştü. Çağrıya ilk desteği ise TFF’nin yeni başkanı Nihat Özdemir, “Trabzon’un bu isteğinin başamın üzerinde yeri var” sözleriyle vermişti. Önceki gün yapılan bayram töreninde de başkan Ahmet Ağaoğlu, “Yeni sezonun adının Dozer Cemil Sezonu olması için gerekli başvuruyu yaptık. Federasyon bayramdan sonra ilk toplantısında kararı verecek” ifadelerini kullandı.

BU İSTEĞİ CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

BU konuda asıl müjdeli ise TFF’nin Trabzon’u temsil eden çiçeği burnunda yeni yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu verdi. Osman Başkır’a konuşun Mustafa Hacıkerimoğlu şunları söyledi: Trabzonspor’un böyle bir talebi varsa bizde canı gönülden seve seve  destekleriz. Rahmetli Cemil Usta Trabzonspor’un efsane kaptanı, Liverpool’a penaltıdan tek golü atam futbolcumuz. Yeni sezonun ‘Dozer Cemil Sezonu’ olarak oynanmasını seve seve destekleriz.’’


Süper Lig daha önce Süleyman Seba, Hasan Doğan, Turgay Şeren, İlhan Cavcav ve Lefter Küçükandonyadis isimleriyle oynanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap