SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz, Fırtına’nın stoperinden sonra golcüsünü de açıklıyor… 

Karadeniz, Fırtına’nın stoperinden sonra golcüsünü de açıklıyor… 

Karadeniz Özel

07 Haziran 2019 Cuma - 19:01




Yönetim adlarını sır gibi saklasa da, taraftar ve camia dört gözle beklediği için isimleri açıklamaya devam ediyoruz.





Stoper olarak Göston Campi’nin alınacağını okuyucularına duyuran Karadeniz, Rodallega’nın yerine alınacak forveti de açıklıyor

Oyuncunun adı Khalid Hachadi… 21 yaşında… Fas’ın Olympique Khouribga takımında forma giyiyor. İzleme Komitesi’nin raporuna göre, Khalid Hachadi, Trabzonspor’a imza atarsa taraftar Hugo Rodallega’yı kısa sürede unutur.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, dün Ünal Karaman için düzenlenen imza töreninde 4 isimle görüştüklerini ve bu oyuncuların transferinin an meselesi olduğunu duyurdu ancak başkan fiyatları yükselir endişesi içinde olduğu için bu futbolcuların adını söylemekten kaçındı. Kendince de haklıydı. Ancak Trabzonspor camiası ve taraftarı dört gözle transfer edilecek isimleri bekliyor. Biz de mesleğimiz gereği en doğruyu onlara iletmek durumundayız.

Karadeniz dünkü manşetinde stoper bölgesi için Arjantin’in Estudiantes takımında forma giyen 28 yaşındaki Gaston Campi ile imza aşamasına gelindiğini duyurmuştu. Bugün de yönetim forvet için görüştüğü hatta imzaya çok yakın olduğu genç oyuncuyu açıklıyoruz. Adı; Khalid Hachadi… 21 yaşında… Fas’ın Olympique Khouribga takımında forma giyiyor. İzleme Komitesi’nin raporuna göre, Khalid Hachadi, Rodallega’yı kısa sürede unutturur.

Khalid Hachadi kimdir?


Adı: Khalid Hachadi

Yaş: 21

Boyu: 1,90 m

Uyruğu: Fas

Mevki: Forvet - Santrafor


Güncel kulüp: O.Khouribga

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap