SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karadeniz bir skandalı daha açıklıyor

Karadeniz bir skandalı daha açıklıyor

20 Ekim 2018 Cumartesi - 12:51




Sosa, Kucka, Burak için 25 milyon ödenmezse kulüpleri FIFA'ya gidiyor.





Trabzonspor’un başı ödemelerden bir türlü kurtulamıyor. Bu kez tehlike daha da büyük. Fırtına, Sosa ve Kucka için Milan’a, Burak için ise Beijing Sinobo Guoan’a toplam 25 milyon TL bonservis bedeli ödemek zorunda. Bu gerçekleşmezse kulüpler FIFA’ya gidecek.

Yalnızca 300 bin euro ödendi

HANİ denir ya, ‘Darphanede basılacak paralarla bile bu borçlar ödenmez’ diye. İşte Trabzonspor şu an tam da bu durumda. Mevcut yönetim her ay ciddi bir rakamı ödeyerek krizden çıkmaya çalışıyor ancak bir türlü düzlüğe çıkamıyor. Şimdi ise yeni bir tehlike daha kapıda bekliyor. Muharrem Usta döneminde Milan’dan transfer edilen Sosa ve Kucka için İtalyan kulübüne o dönem 300 bin euroya yakın bir rakamın dışında ödeme yapılmamış. Bu ay sonuna kadar ödenmesi gereken transfer taksiti ise 2 milyon 200 bin euro.

Usta döneminde alınmışlardı

AYNI durum Burak Yılmaz’ın transferi için de geçerli. Yine Usta döneminde Beijing Sinobo Guoan’dan geri getirilen Kral için de Çin ekibine bonservis ücreti ödenmemiş. Yönetim, hem İtalyanlara hem de Çinlilere bu parayı vermek zorunda. Ödenecek miktar ise 25 milyon TL’yi buluyor. Bu paranın ödenmemesi halinde ise Milan ve Beijing Sinobo Guoan FIFA’ya gitme tehdidinde bulunuyor. Bordo-mavili yönetim, FIFA ile karşı karşıya kalmamak ve UEFA Finansal Fair play kurallarına aykırılık yapmamak için şimdi harıl harıl para arıyor.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap