SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kaptan Sosa'ya İspanya'dan teklif var!

Kaptan Sosa'ya İspanya'dan teklif var!

Karadeniz Özel

23 Mayıs 2019 Perşembe - 10:58




Bu sezon Trabzonspor’da gösterdiği performansla yeniden eski günlerine dönen Jose Sosa, Avrupa takımlarının aradığı isim oldu. Arjantinli maesroya, İspanya’nın Villarreal takımın teklif yaptığı orta çıktı





PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALDI

FIRTINA’NIN kaptanı Jose Sosa yeniden Avrupa takımlarının gözdesi oldu. Burak Yılmaz’ın gönderilmesinden sonra Trabzonspor kaptanlığına getirilen Sosa, geride kalan 33 haftada ortaya koyduğu futbolla adeta parmak ısırttı. Bordo-mavili takımda hem kaptanlık hem de ağabeylik yapan Arjantinli maestro, sürekli artar performansıyla da eski günlerine döndü. Sosa, yükselen bu grafiğiyle yeniden Avrupa takımlarının dikkatini çekmeyi başardı..

MENAJERİ AÇIK KAPI BIRAKTI




ARJANTİNLİ yıldıza, İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal’in teklif yaptığı ortaya çıktı. Villarreal yetkililerinin menajerler aracılığıyla Sosa’yı aradığı ve İspanya’ya davet ettikleri ifade edildi. Aldığımız bilgilere göre Trabzonspor’da mutlu olduğunu söyleyen Sosa, bu transfer teklifine sıcak bakmadığını bildirdi. Ancak Sosa’nın menajerinin yine açık kapı bıraktığı gelen bilgiler arasında. Bordo-Mavili yönetim ise tecrübeli yıldızın sözleşmesini uzatmak istiyor.

Haber: Osman BAŞKIR
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap