SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kaptan Sosa'dan yönetime net tavır: ''Trabzon'u seviyorum ama.. Önerilen rakam çok komik''

Kaptan Sosa'dan yönetime net tavır: ''Trabzon'u seviyorum ama.. Önerilen rakam çok komik''

04 Eylül 2019 Çarşamba - 11:43




Yönetimin yıllık kazancında indirim talep ettiği Arjantinli yıldız, öneriler rakam için’ Çok komik. Bu parayı kabul etmem söz konusu olamaz’ dedi..





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Yıllık kazancında indirim talep eden bordo-mavili kulüp yönetimine Arjantinli futbolcudan gelen cevap şaşkınlık yarattı

Trabzonspor'da öncelikli sorun kulüp kasası. Bu doğrultuda futbolculardan indirim bekleyen yönetim son olarak Sosa'ya teklifte bulundu. Ancak Arjantinli futbolcu yönetime ince bir mesaj gönderdi. Yıllık 1.250 bin Avro teklif edilen Sosa'nın, yakın çevresine, "Bana makul ve mantıklı bir rakamla gelin. Trabzonspor’un maddi sıkıntıda olduğunu biliyorum. Yüksek miktarlı oyuncuların gönderildiğini biliyorum. Bazı takım arkadaşlarım indirime yaptı. Ailem ve be Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok seviyoruz. Onun için yönetimin de bu konuda anlayışlı olmasını bekliyorum" dediği öğrenildi.

Beğendim
15
Sevdim
1
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap