SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kanga'dan flaş açıklama! 'İşler iyi giderse Trabzonspor ile...'

Kanga'dan flaş açıklama! 'İşler iyi giderse Trabzonspor ile...'

Karadeniz Özel

01 Nisan 2020 Çarşamba - 16:22




Karadeniz muhabiri Mehmet Karagöz, Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Guelor Kanga ile Whatsapp üzerinden görüştü.





Karadeniz // ÖZEL// Trabzonspor'un devre arasında gündemine gelen fakat bonservisi olduğu için alamadığı Guelor Kanga, ilk kez Karadeniz’e konuştu.

Muhabirimiz Mehmet Karagöz ile görüntülü konuşma yapan Kanga geleceği hakkında bilgiler verdi. Liglerin ertelemesinden dolayı evinde olduğunu söyleyen Kanga, “Koronavirüs sürecinin bitmesini bekliyoruz” dedi.

Trabzonspor ile devre arasında bir görüşmesinin olduğunu söyleyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, “O zaman kulüpler anlaşamadı ve şartlar oluşmadı. Önümüzdeki sezon için yeniden masaya oturabiliriz. Ama öncelikle virüs sürecinin bitmesi gerekiyor. Eğer işler iyi giderse neden yeni takımım Trabzonspor olmasın” ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavili takım hakkında çok şeyler duyduğunu da söyleyen Gabonlu oyuncu sözlerini şöyle bitirdi: “Şehri ve takımı bana anlattılar. Merak etmeye başladım. Zaten sezon başında Trabzonspor ile maç yaptık. Seyircisini de kendi statlarında canlı gördüm. Muhteşem seyircileri var. Şartlar uyarsa ve her şey güzel giderse Trabzonspor’a gelebilirim.”

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap