SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kamil Ahmet çok üzgün!

Kamil Ahmet çok üzgün!

23 Nisan 2018 Pazartesi - 17:14








Sivasspor karşılaşmasının 40’ıncı dakikasında sağ diz iç yan bağlarından sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan Kamil Ahmet Çörekçi, “Üzerimde bir şanssızlık var” dedi.

SEZONU KAPATTI

Trabzonspor’un Süper Lig’in 30’uncu haftasında konuk ettiği ve 2-0 yenildiği Sivasspor maçında sakatlanan Kamil Ahmet Çörekçi büyük üzüntü yaşıyor. Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında sağ dizinden sakatlanan ve yapılan kontrollerinde iç yan bağında yaralanma meydana geldiği ve sezonu kapattığı açıklanan 25 yaşındaki sağbekin yakın çevresine istikrarlı bir şekilde forma giyerken yaşadığı sakatlığı şanssızlığa bağladı.

HER ŞERDE HAYIR VARDIR

Sezonun ikinci yarısının başında üst üste 4 maçta 90 dakika görev yapan Kamil Ahmet, ligin 22.haftasındaki Başakşehir maçının ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle de 5 hafta takımdan uzak kalmıştı. 28.haftadaki Kayserispor maçıyla formasına kavuşan Kamil, her hafta üzerine koyarak oynuyordu. Sivasspor maçında sakatlanan Kamil, “Her şerde bir hayır vardır ancak forma istikrarı yakaladığım dönemde bu sakatlık keşke olmasaydı” diyerek üzüntüsünü belirtti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap