SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kadro dışı kalacaktı, kahraman oldu

Kadro dışı kalacaktı, kahraman oldu

20 Aralık 2020 Pazar - 18:05




Trabzonspor’da Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyete attığı golle katı sağlayan Djaniny, kadro dışı kalmanın eşiğinden döndü.





Attığı golde yaptığı birleşik hareketle kalitesini ortaya koyan Djaniny’nin keyfine diyecek yok… maçın kahramanlarının olan Yeşil Burun Adalı oyuncu, “Maça çok iyi hazırlandık. Çok konsantre halde sahaya çıktı. Kazandığımız için Tanrıya şükürler olsun. Her maça hep aynı mentalite sahaya çıkıyoruz. Kazanmak için oynuyoruz. Attığım her gol bana daha fazla yardımcı olacak. Gol attıkça güvenim daha artacak. Bu da devam etmem ve daha fazla goller atmam için bana yardımcı olacak” ifadelerini kullandı.

DJANINY ŞANSINI İYİ KULLANDI

Trabzonspor’da Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyet yeni kadro dışıların üzerini örttü… Fousseini Diabete, Bilal ve Plaza’dan sonra Baker, Campi ve Djaniny’nin de kadro dışı kalma ihtimalleri olduğu düşünülüyordu. Yeşil Burun Adalı golcünün kendisine verilen şansı çok iyi kullandığı bildirildi. Ancak haftalardır kadroya giremeyen Campi ile bir türlü bekleneni veremeyen Baker’ın hala sınırda olduğu öğrenildi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap