SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kadıköy’de forvet kim olmalı? Hugo mu Ekuban mı?

Kadıköy’de forvet kim olmalı? Hugo mu Ekuban mı?

Karadeniz Özel

22 Nisan 2019 Pazartesi - 14:37




Trabzonspor, 27 Nisan günü İstanbul’da Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacak.





Trabzonspor, 27 Nisan günü İstanbul’da Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacak. Bu önemli sınav öncesi teknik direktör Ünal Karaman’ın tatlı bir sıkıntı bekliyor. Hem Rodallega hem de Ekuban çok formda. Forvetti kim oynamalı? Bu soruyu Trabzonspor’un efsane golcülerine sorduk. Birbirinden çarpıcı yapıtlar aldık.

CENGİZ AKÇAY:

“Rodallega, Ekuban’a göre çok daha deneyimli. Nasıl forvet oynanması gerektiğini iyi biliyor. Güçlü fiziğiyle rakip savunmayı yoruyor. Gol noktalarında da son derece becerikli. Topu ayağında tutup arkadaşlarına duvar olabiliyor. Bana göre Rodallega bu maçta forvet olarak görev yapmalı. Ekuban, hamle oyuncusu olabilir.”




TUNCAY SOYAK:

“RODALLEGA  ile başlamalı. Ekuban’ın performansı düşük. Deplasmanda oynayacağız. Tek forvet oynar. Trabzonspor bir ivme yakaladı. Tek forvet sistemi oluştu. Bu nedenle Rodallega da girip golünü attı. Özgüven yakaladı. Rodallega’nın maçı olacaktır”




MEHMET YILMAZ:

“İÇ sahada oynasaydı Trabzonspor 2’sininde oynamasını isterdim. Ama deplasmanda Trabzonspor’un ilerde ayağında top tutması lazım. Ünal hocayı bu hafta zor bir karar bekliyor. Ekuban rakip savunmayı yıpratan bir oyuncu. Hızlı bir oyuncu. Bana göre Ekuban ile maça başlanmalı ve Rodallega da hamle oyuncusu olarak kullanılmalı”
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap