SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kaçar; ''Bu maçı Sosa çözer''

Kaçar; ''Bu maçı Sosa çözer''

17 Ağustos 2018 Cuma - 11:16




Yazarımız Giray Kaçar, Sivasspor maçının şifresini açıkladı





Başakşehir maçında Trabzonspor’un duran top yetersizliğinden dolayı mağlup olduğunu söyleyen Giray Kaçar, “O dakikaya kadar istenilen şekilde oynandı” dedi

DURAN TOP BİTİRDİ

TRABZONSPOR’UN eski futbolcusu ve kaptanı Giray Kaçar, bu akşam oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Başakşehir takımının oturmuş bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Giray, “İlk yarı kontrollü ve ikinci yarı atak bir futbol izleyecektik. Ama defansif anlamdaki duran top yetersizliği bu maçın kırılma anı oldu. O dakikaya kadar her şey Ünal hocanın istediği gibi gitti” dedi. KADRO ÇOK DEĞİŞMEZ SİVASSPOR maçında Bordo-Mavililerin, kadroda çok fazla değişikliğe gitmeyeceğini de ifade eden Giray Kaçar, “İbanez’in yerine Novak oynayacaktır. Orta alanda da Ünal hoca belki bir ismi değiştirip, Olcay Şahan’ı oynatabilir. Bu karşılaşmada Trabzonspor daha atak ve hücumsal bir futbol sergileyecektir. Yani sahada daha hırslı ve mücadeleci bir Trabzonspor izleyeceğiz” şeklinde konuştu.

HIZLI OYNAMALIYIZ RAKİP

Sivasspor’un oturmuş ve iyi bir savunmaya sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Giray, “Trabzonspor topa hakim olmalı, rakibine üstünlük sağlaması için kanatları iyi kullanmalı. Hızlı bir oyun oynamalı. Göbekten oynarsan bu maçta başarılı olamazsın. Ligin defansif yönden duran toplarda en zayıf takımıyız. Duran toplara önlem alınmalı” yorumunu yaptı.


KÖTÜ GÖRÜNTÜ KALKACAK TARAFTARIMIZ

genelde sonuçlara bakıp karamsarlığa kapılıyor. Sonuca bakılmamalı. Hazır bir Başakşehir’e karşı oynadık. Eksik oyuncularımız vardı. Trabzonspor’un içerde bugün Sivasspor ile oynayacağı maç, ligde neler yapabileceğine ayna tutacaktır. Bu karşılaşma Trabzonspor için çok önemli. Bordo-Mavililer, Sivasspor’u yenip kötü görüntüyü ortadan kaldıracaktır” ifadelerini kullandı.

ARJANTİNLİ ŞOV YAPAR

SOSA’NIN artık kendini göstermesi gerektiğini söyleyen Giray, Sivasspor maçında Arjantinli oyuncunun patlama yapacağını da sözlerine ekledi. Başakşehir maçında Sosa’dan çok şey beklediğini fakat karşılık göremediğini de kaydeden Giray, “Geçen seneyi bom boş geçirdi. Bu sezonda Başakşehir maçında kötüydü. Sivasspor maçını çözecek adam Sosa’dır. Ben bu maçta Sosa’nın gerçek kimliğini göstereceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap