SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Josef de Souza Trabzonspor geliyor! İşte detaylar...

Josef de Souza Trabzonspor geliyor! İşte detaylar...

05 Mayıs 2020 Salı - 13:12




2015-2018 yılları arasında sarı lacivertli forma ile 136 maça çıkan ve 16 gollük performans sergileyen Josef de Souza, Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer oldu. Son dakika haberine göre Josef de Souza, Süper Lig'in bir diğer devi Trabzonspor'a önerildi. İşte detaylar...





Corona virüsü salgını nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından yaşanan ekonomik kriz, halihazırda maddi sorunlarla boğuşan Suudi Arabistan futbolunu da etkilerken, geçtiğimiz sezon başında 12 milyon Euro karşılığında Al Ahli'ye gönderilen eski Fenerbahçeli yıldız Josef de Souza ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Takvim'in haberine göre, sezon başında adı Galatasaray ile de anılan tecrübeli orta saha oyuncusu menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi. Ahli'nin takımın en yüksek maaşını alan oyuncusu olan Josef'i elinden çıkararak bütçesini dengelemek zorunda olduğu iletildi.

Josef'in indirime yanaşmadığı için Ahli'nin sözleşmesini feshetmeyi önerdiği ancak Brezilyalı oyuncunun iyi bir teklif bulmadan ayrılmak istemediği için kendilerine teklif edildiği iletildi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap