SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa'ya yapılan teklif belli oldu

Jose Sosa'ya yapılan teklif belli oldu

30 Temmuz 2019 Salı - 10:02




Trabzonspor, esktra 2 yıllık sözleşme önerdiği Jose Sosa'ya yıllık 2 milyon Euro vermeyi teklif etti. Trabzonspor ayrıca Jose Sosa'dan önümüzdeki sezon ücretini 2 milyon Euro'ya indirmesini istedi.





Trabzonspor yönetimi gelecek sezon sözleşmesi bitecek Jose Sosa ile yola devam etme kararı aldı. Hali hazırda 3.32 milyon Euro alan Arjantinli oyuncuya 2 yıllık ekstra sözleşme önerildi. Sosa'dan da feda istendi. Üst limitin 1 milyon Euro olarak belirlendiği bordo-mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu, Sosa'ya, ''gelecek sezon 2 milyon Euro'ya oyna. Sonraki 2 sezonda da 2'şer milyon Euro verelim. Zaten futbolu bıraktıktan sonra da bizimle kalmanı istiyoruz'' dedi.

Sosa takımın Gestapo ajan gibi

Trabzonspor’da kaptan Jose Sosa takıma öyle bir sahip çıktı ki... geçen sezonların aksine kampa erken katıldı. Hiç sorun çıkarmadı. Üstüne üstlük, takım arkadaşlarının bırakın idmanı, yemeğe bile geç kalmalarına izin vermiyor. Takımın birlikte yapacağı bir organizasyona geç kalana forma alma cezası kesiyor.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap