SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa'nın son durumu ne? Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Jose Sosa'nın son durumu ne? Beşiktaş maçında oynayacak mı?

14 Mayıs 2019 Salı - 10:15




Konya maçının uzatma anlarında sakatlanan Jose Sosa’nın ilk yapılan kontrollerinde ciddi bir soruna rastlanmadı. Arjantinli yıldızın net durumu ise bugün yapılacak kapsamlı tetkiklerin ardından belli olacak.





Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde Jose Sosa’dan müjdeli haber...

Önceki gün oynanan Konya karşılaşmasının uzatma anlarında Jahovic ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Arjantinli süperstarın sakatlanması moralleri bozmuştu. İlk yapılan kontrollerde 33 yaşındaki oyuncunun ciddi bir probleminin olmadığı ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun net durumu ise bugün yapılacak kapsamlı tetkiklerin ardından belli olacak.

OYNAMAK İSTİYOR




Bu sezon Fırtına’nın en önemli isimlerinden birisi olan Sosa’da aksi bir soruna rastlanmazsa, Tangocu’nun cumartesi günü Beşiktaş ile gerçekleşecek maça yetiştirilmesi bekleniyor. Zorlu maçta takımını yalnız bırakmak istemeyen başarılı futbolcunun da eski takımına karşı forma giymek istediği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap