SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa'dan mesaj! "6’da 6 yapıp bu işi bitirelim"

Jose Sosa'dan mesaj! "6’da 6 yapıp bu işi bitirelim"

27 Haziran 2020 Cumartesi - 11:15




Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa Ankaragücü maçı öncesinde takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Trabzonspor’un kaptanı Sosa arkadaşlarına, “Biz buralara kolay gelmedik. 6’da 6 yaparak bu işi bitirelim” diye konuştu.





Trabzonspor kaptanı Jose Sosa Ankaragücü maçı öncesinde takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Tangocu, "Sezon boyunca türlü şanssızlıklar yaşadık. Neyse ki hepsini aşmayı başardık. Biz çok güzel bir takımız. Hep beraber savaştık ve buralara kadar geldik. Şimdi final maçlarına çıkacağız. Sizden isteğim her zamankinden daha güçlü olun. Kalan 6 maçı da kazanarak bu işi bitirelim ve şampiyonluk kupasını havaya kaldıralım" ifadelerini kullandı. Bu arada sakatlığını tamamıyla atlatan Arjantinli yıldızın bugün sahada olması bekleniyor.

Liderliği geri istiyor

Alanyaspor ile berabere kalarak lider Medipol Başakşehir'in 2 puan gerisine düşen Trabzonspor bugün evinde Ankaragücü ile karşılaşacak. Fırtına maçı kazanarak maç fazlasıyla koltuğu devralmak istiyor. Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme oynamayacak. Alanya'da sakatlanan kaleci Uğurcan Çakır ise riske edilmeyecek.

Hazırlıklar tamamlandı

Trabzonspor Ankaragücü maçının hazırlıklarını dün yaptığı son çalışmayla tamamladı. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetimindeki idmanda oyuncuların bir hayli hırslı oldukları gözlendi.


 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap