SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa transferinde Acun Ilıcalı sürprizi

Jose Sosa transferinde Acun Ilıcalı sürprizi

20 Ağustos 2020 Perşembe - 09:21




Fenerbahçe’nin yeni transferi Jose Sosa İstanbul'a geldi. Öte yandan Trabzonspor, Sosa için veda mesajı yayınladı. Arjantinli yıldızın kazanacağı rakam belli oldu.





Son 3 sezonu geçirdiği Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Jose Ernesto Sosa, akşam saatlerinde özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen 35 yaşındaki orta saha, basın mensuplarının sorularına yanıt vermeden kendisini bekleyen özel araca bindi.

Arjantinli yıldız Sosa ardından araçla alandan ayrıldı.

Fenerbahçe ile 2 yıllık mukaveleye imza atacak deneyimli futbolcu, sonrasında sarı-lacivertlilerin kamp yaptığı Düzce'deki Topuk Yaylası'na giderek arkadaşlarına katılacak.

ACUN SÜRPRİZİ 


İstanbul'a gelen Sosa transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Futbolcu, Fenerbahçeliliğiyle bilinen ünlü televizyoncu/yapımcı Acun Ilıcalı'nın özel uçağıyla İstanbul'a geldi.

Sky Italia'nın haberine göre Jose Sosa'nın Fenerbahçe ile anlaştığı rakam, 2 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon euro olduğu belirtildi.

NOVAK - SOSA F.BAHÇE'DE BULUŞUYOR 

Jose Sosa, geçen sezon Trabzonspor forması giyen ve bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olan 2. futbolcu olacak. Hatırlanacağı gibi Filip Novak da Trabzonspor'dan ayrılmış ve Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Trabzonspor'da geçen sezon 43 karşılaşmada forma giyen Arjantinli yıldız, 11 gol ve 12 asistlik performans sergilemişti.


TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI 

Bu arada, Trabzonspor sosyal medya hesaplarından Sosa için teşekkür mesajı yayımladı. Bordo-mavililerin mesajında, "Jose Ernesto Sosa'ya bulunduğu süre içerisinde takımımıza verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
13
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap