SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa; ''Trabzonspor tarihine şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan olarak geçeceğim''

Jose Sosa; ''Trabzonspor tarihine şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan olarak geçeceğim''

Karadeniz Özel

28 Nisan 2020 Salı - 21:05




Lider Fırtına’nın en önemli isimlerinden birisi olan Arjantinli’yi son 8 haftanın heyecanı sardı. Bu sezon mutlu sona ulaşacaklarından son derece emin olduğunu dile getiren Sosa’nın, “Daha önce Jean Marie Pfaff ve Song, kaptanlık pazubandı taktılar ancak şampiyonluk yaşayamadılar. İnanıyorum ki ben, Trabzonspor tarihine şampiyonluk kupası kaldıran ilk yabancı kaptan olarak geçeceğim” dediği öğrenildi.





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // LİGLERİN 12 Haziran’da yeniden başlayacağının açıklanmasının ardından, Bordo-Mavili futbolcuları  son 8 haftanın heyecanı sardı. Bunların içinde bir ismin heyecanı diğerlerine göre sanki biraz daha fazla gibi. Bu yıldız, Trabzonspor’un kaptan Jose Sosa. Arjantinli oyuncu lider bıraktıkları ligi yine lider bitireceklerini söylerken bir iddiada da bulundu. Yakın çevresinden gelen bilgilere göre Sosa, Trabzonspor tarihinde şampiyonluk kupası kaldıran ilk yabancı kaptan olmak istiyor.

TECRÜBELİ isim bunu da açık bir şekilde dile getirmekten çekinmiyor. Sosa’nın, “Daha önce Jean Marie Pfaff ve Song, kaptanlık pazubandı taktılar ancak şampiyonluk yaşayamadılar. İnanıyorum ki ben, Trabzonspor tarihine şampiyonluk kupası kaldıran ilk yabancı kaptan olarak geçeceğim” dediği öğrenilirken, çevresi, “Kaptan bu konuda öylesine inançlı ki, mutlaka bu sözünü gerçekleştirecektir” sözleriyle Sosa’nın şampiyonluk kupasını kaldıracağına inançlarını dile getiriyor.

Fırtına’nın 3’üncü yabancı kaptanı

Trabzonspor’da bugüne kadar 6 kıtadan 140 yabancı oyuncu forma giyerken, 3 isim kaptanlık pazubandını koluna taktı. 1990-1991 sezonunda Belçikalı kaleci Jean Marie Pfaff, 2010 yılında Kamerunlu Rigobert Song bu onuru yaşarken, Sosa da geçtiğimiz sezon Burak Yılmaz’ın kovulmasının ardından kaptanlığa getirildi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap