SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Joker Abdülkerim’de sona doğru

Joker Abdülkerim’de sona doğru

16 Temmuz 2020 Perşembe - 13:21




Trabzonspor, bonservisi Konya’da olan 25 yaşındaki genç savunmacının transferini bitirdi gibi





Bu sezonu kiralık olarak İzmir ekibi Altay’da geçiren Abdülkerim Bardakçı, stoper, sol bek ve ön libero oynuyor. Bordo-Mavili kurmaylar, Konyaspor yönetimi ile Abdülkerim için prensip anlaşması sağladı

Kadrosunda 5 stoperi olmasına karşın bir türlü savunmadaki sıkıntıyı çözemeyen Trabzonspor, genç bir stoperin transferinde sona yaklaştı. Aldığımız bilgilere göre bu sezonu kiralık olarak Altay’da geçiren ve bonservisi Konyaspor’da olan Abdülkerim Bardakçı ile prensip anlaşası yapıldı. 25 yaşında olan Abdülkerim Bardakçı için kulübü Konyaspor ile görüşme yapıldığı ve söz kesildiği ifade edildi.

Geride kalan sezonda Altay forması altında 31 maça çıkan Abdülkerim Bardakçı, 2 gol 1 asistlik katkı sağladı. Stoper mevkiinin dışında sol bek ve ön libero da oynayabilen Abdülkerim’in, bu özelliği nedeniyle tercih edildiği belirtildi. 1.84 boyunda olan genç savunmacı, agresif ve yırtıcı futboluyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Öte yandan bordo-mavililer, Altay’ın bir diğer stoperi Cenk Özkacar’ı da istiyor. 20 yaşında 1.90 boyunda olan Cenk, ayak bileğinde yaşadığı bağ yırtığının sonrasında Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak tarafından fazla tercih edilmedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap